top of page

OM OSS

Allt började hösten 2012 då vi vågade köpa våra första landsvägscyklar.Så småningom blev cyklingen en kär gemensam hobby. 

År 2013 gjorde vi en semesterresa till Syd-Afrika och bokade en guidad cykeltur. Som vår guide fungerade tävlingscyklisten Jennie Stenerhag, och efter resan har vi följt hennes fantastiska karriär på sociala medier. 

 

Hösten 2018 fick vi äran att bli utvalda som deltagare till "Team Rynkeby God Morgon Vaasa" laget. Med hjälp av olika sponsorer har vi samlat medel åt cancersjuka barn, och cyklat från Vasa till Paris sommaren 2019. 

Då Jennie Stenerhag var väl bekant med Team Rynkebys verksamhet tog hon kontakt för att sponsorera Vasalaget med Squirts produkter. Jenny, såväl som ett flertal andra proffscyklister, använder själv dessa sydafrikanska produkter och har även lanserat dem i de övriga nordiska länderna. 

Vi vill nu dela med oss av dessa förstklassiga produkter också till andra finska cyklister och göra cykelvården och cyklandet så mycket trevligare.

När vi inte cyklar så arbetar jag, Mikael, som bonde och köttproducent och jag. Margit, som fysioterapeut. 

Vi önskar alla cyklister, både nytto- och nöjescyklister, en mer bekymmersfri, enklare och renare vardag med våra produkter. 

Mikael och Margit, företagare

bottom of page